Välkommen till 96an's sida!

Alla inlägg under november 2011

Av Malin Persson - 16 november 2011 17:38

Biljetterna bokade och klara! Kl. 19.00 drar jag och Elin till svea för att kolla på biopremiären av Twilight - Breaking dawn. Hade egentligen pratat med Maja och Emilia först, men eftersom ingen av dom hade sett den tidigare filmen av twilight så var dom inte så sugna på att gå, så jag hörde med min lillplupp istället. Så nu ska jag gå och fixa mig lite, hörs när jag är hemma igen!

   

Av Malin Persson - 15 november 2011 21:40

Så var det det här med min "late-update" nu då... Som sagt, måste verkligen skärpa mig! Statistiken sjunker ju p.g.a av alla dessa kvällsinlägg, och det vill vi ju inte? Har i alla fall varit med ungdomsgruppen idag, som vanligt haha! Världens härligaste gäng är vi i alla fall! Var ingen målning uppe i vårat grupprum idag, istället laddade vi upp med massa godis och mumsigheter, myste in oss i ett rum, tände ljus och bara satt och prata. Hur mysigt som helst, pratade om allt mellan himmel och jord, från det ena till det andra! Så skönt att känna att man verkligen kan prata med dessa människor. Men nu ska jag slänga mig i duschen och sedan slänga mig i säng, får bli bättre uppdatering imorgon! Hörs haj!

Av Malin Persson - 14 november 2011 21:18

Sitter inne på Microsoft office och skriver om ww1 (Första världskriget). Hade prov på det för ett tag sen men det var typ 3-4 frågor jag inte svarade på så jag kompletterar dom frågorna nu som jag sedan ska skicka till min lärare. Ska snart slänga mig i duschen innan jag gör kväller. Tänkte bara avslöja att det snart kommer dyka upp en ny design på bloggen! Har pratat med Elin och hon har lovat mig en fotografering någon dag till veckan, kommer ändra temat på bloggen helt, spännande va?! Har inte bestämt utseénde eller så än, men hade tänkt spara med det tills fotograferingen är klar och jag får bilderna, så utgår jag sedan från bilderna och kan skapa ett "tema" på det.

Ja just det, ungdomsträffen som vi brukar ha på onsdagar är flyttad tills imorgon, så imorgon skriver jag på alla papper och sen är jag fadder! Är även bestämt att vi faddrar åker till Alborgen i valbo på fredag, hur kul är inte det?! Alborgen är typ som fångarna på fortet, fast en miniatyr av det då. Med en massa roliga aktiviteter! Har aldrig varit där men bror min har det när han gick i 3an, så han har berättat lite för mig, och jag tycker det verkar asballt. Det återstår att se! Blir även ledig från skolan då, så jag läre hämta ut en ledighetslapp, får inte glömma det. Men nu har det här inlägget blivit på tok för långt, så vi hörs imorgon!

Godnatt alla sötnosar! 

Av Malin Persson - 14 november 2011 19:48

Så det luktar vanilj i hela köket, haha! Kanske slänger upp receptet lite senare. Nu ska jag ta mig en bulle och ett glas mjölk och mysa framför tvn med mamma, vintermys! Eller skulle egentligen inte kalla det vinter, har ju inte ens kommit snö på backen?! Men rent månadsmässigt så är det väl det.


Grymma vaniljbullar eller vad?! Glömde dock pärlsocker på dom första så dom fick inte vara med på bild, hihi..

Av Malin Persson - 13 november 2011 16:40

Okej, nej det är jag egentligen inte. Men jag är sååååå sugen på att dra iväg till någon "shoppingstad" en hel dag och bara shoppa shoppa shoppa! Har ju pengar sen jag fyllde år som jag hade tänkt shoppa kläder för och få lite nytt och fräscht till garderoben. Alice och Linnea frågade mig om jag ville hänga med till uppsala efter jul och shoppa, men jag vet inte om jag orkar vänta så länge?!

                 

Ge mig!

Av Malin Persson - 13 november 2011 15:55

Farsdag idag då - grattis på farsdag älskade pappa! Lite senare ska vi till farmor och farfar och äta tårta. Har egentligen fotbollsträning idag kl. 18 tror jag det var? Men jag hoppar den idag eftersom jag vill ju hälsa på farmor och farfar, och vi tränar med grabbar som är 4 år yngre än oss så det gör mig inget om jag missar en träning, ärligt.

Av Malin Persson - 12 november 2011 23:43

Men det har bara inte blivit av. Var ju tänkt att jag och ungdomsgänget skulle hem till våran ledare idag och hjälpa henne med att stapla ved och sen fika, men jag försov mig ju såklart... Så jag och mamma och åkte och handlade en sväng, sen hoppa jag in i duschen sen gick jag upp till kyrkan för träff med ungdomsgruppen. Blev att vi gick igenom lite sång eftersom vi ska ha en gudstjänst på söndag för en massa folk. Jag ska spela bas och lite teater, haha jag och några brudar från ungd. gruppen har fixat en grym teater som vi ska visa upp för en massa folk, det handlar om kärlek, livsval och grupptryck. I alla fall, sen målade vi klart uppe i vårat grupprum och skruvade ihop lite möbler, och gaaash vad snyggt det kommer bli! Våra basfärger är rött, svart och vitt, superläckert! Efter det käkade vi hemmagjord pizza och sen kollade vi på film och myste. Nu är det även bestämt att jag, Maja och Emilia ska bli faddrar över årets konfirmander. Det innebär att vi är ledare och hjälper till att hålla ordning på gruppen m.m Så på onsdag ska vi till kyrkan och skriva på några papper bara, sen är det klart! Blev långt inlägg det här, så ska sluta nu annars kommer ni inte orka läsa! Hörs haj!

Av Malin Persson - 11 november 2011 18:19

Äntligen! Ursäkta för dålig uppdatering, men som ni vet så var jag ju upptagen med att skriva en krönika igår, satt i flera timmar med den fast lyckades bara få ihop till lite mer än ett A4. Och idag när jag kom hem från skolan så var jag helt slut så jag har bara legat på sängen och kollat på Two and a half men, sen åkte jag och pappa till farmor och farfar en stund. Ikväll blir det nog en hemmakväll, orkar inte röra mig ur fläcken om jag ska vara helt ärlig, skolan tär verkligen på en ibland.  Så nu sitter jag och väntar på att pizzan ska tas ur ugnen, sen ska jag nog mysa till det med någon bra film. Skönt med hemmakvällar ibland också!

Presentation


Jag heter Malin och är 15 år. Jag bor i den lilla staden Söderhamn tillsammans med min familj. I min blogg skriver jag om mig och min vardag, mina intressen, mina tips och allt som snurrar i mitt huvud. Lämna gärna en kommentar efter besöket!

Fråga mig

7 besvarade frågor

Omröstning

Vad vill du läsa/se mer av i bloggen?
 Min vardag
 Kläder/outfits
 Foton
 Videoinlägg
 Annat

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23
24
25 26 27
28 29
30
<<< November 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästblogg

Favoritcitat

Christopher Robin to Winnie the Pooh:
"You're braver than you believe, stronger than you seem, and smarter than you think."

 

Jake Gyllenhaal ♥

       


Ovido - Quiz & Flashcards