Välkommen till 96an's sida!

Alla inlägg under december 2011

Av Malin Persson - 9 december 2011 14:42

Imorse när jag vaknade hörde man hur det plaskade mot rutan, självklart öser regnet ner och snön blir till is... Jättekul, verkligen! Nu när man var överlycklig att snön äntligen lagt sig på marken så kommer regnet och förstör. Men nu ska vi tänka positivt!

Har verkligen en fullspeckad helg framför mig! Ska alldeles strax ta och röja upp på rummet, ser förjävligt ut verkligen! Sen hoppa in i duschen för lite senare blir det middag med familjen och farfar. Och det blir filmkväll hos Göthe i alla fall! Veliga pojkar som aldrig kan bestämma sig, oj oj oj... Så drar väl dit vid 7-tiden och chillar med film och massa gott, blir förmodligen övernattning där också. Ska försöka tjata med Fredde också! Och imorgon åker förmodligen jag, Alice och Linnea till stan och shoppar julklappar, sen hem till Elin för fotografering och vidare på innebandy kl. 9 på kvällen, nattcup! Så blir väl där ett tag in på natten, sen övernattning hos Elin. På söndag blir det väl att chilla hemma, göra lite läxor osv. Men nu ska jag slappa järnet en stund innan jag drar igång, ciao bellas!

Btw, välkommen förkylning!

Av Malin Persson - 8 december 2011 21:55

Har precis tagit mig en kopp grönt te med honung i trots att det smakat lurkpuppa, har aldrig tyckt om te. Så nu kryper jag ner i sängen i hopp om att jag ska vakna upp pigg och fräsch imorgon, godnatt med er!

Av Malin Persson - 8 december 2011 20:30

Har suttit och skrivit om Andra världskriget i flera timmar, har dock inte lyckats fått ihop mer än typ 2 A4 på datorn? Så nu sitter jag och förklarar vad olika ord betyder, sen ska jag fortsätta jobba på med de förbannade VG/MVG-uppgifterna... Men vad gör man inte för att få ett bra betyg? Känns även som att jag har dragit på mig en förkylning, börjar kännas i halsen. Anyway! Jag, Alice, Linnea och Fredrik skulle ju egentligen till Göthe imorgon och kolla på film, men nej då... Har skjutit upp på det hur länge som helst nu. Så vad gör man imorgon då? Får väl se om bara jag och brudarna hittar på någonting istället, vi är grymt sugen på den här filmen Insidious, alla säger att den är sjukt äcklig och läskig! Och Alice är ju inte riktigt klok i huvudet som kollade på den själv?! Galna unge. Men nu läre jag fortsätta med arbetet. Jag drunkar i läxor, men snart har jag lyckats simma upp till ytan, håll ut!

Av Malin Persson - 8 december 2011 15:43

Hej allihopa!

Sitter och lyssnar på When christmas comes to town och tittar ut genom fönstret och ser på den fina glittrande snön som bara ligger där, NU gott folk, nu närmar det sig julafton! Och vill ni veta en hemskt sak som jag gjort..... JAG HAR BESTÄLLT KLIPPTID! Haha nej men gud vad skönt det ska bli att få klippa sig, jag kunde inte vänta längre så jag bad mamma beställa tid åt mig. På måndag kl. 15.15 hos La rose ska jag klippa mig och slinga håret, mamma sa att frisören där är jätteduktig och frågar alltid innan hon bara klipper av skiten, så det känns ju skönt! Kanske ska vara hårdrockare på julkul så då ville jag fixa håret så det blir lite spretigt och "rockigt", haha! Och förresten, tror nog att dom flesta av er redan vet vad julkul är, men för er som inte vet så är det sista dagen i skolan då alla (som vill) klär ut sig till någonting, vad som helst, sen har vi en massa jullekar i aulan på scenen, hur grymt som helst! Jag är ju med i elevrådet så jag och några fler från elevrådet kommer stå på scenen och presentera och framföra lekarna, även jag kommer vara med på några lekar (a) Haha, kunde inte låta bli! Men hallå, det är ju sista året?! Måste få bjuda lite på sig själv! Men nu läre jag köra igång med läxor, har VG/MVG-uppgifterna från ww2 kvar och även förintelse-pappret som hör till. Har egentligen VG/MVG för ww1 kvar också men jag kommer inte hinna det, OCH ett svenskahäfte men det får jag göra i helgen och lämna in på måndag. Höööörs!

Av Malin Persson - 7 december 2011 15:11

HEJ ALLIHOPA!

Har inte blivit nå bloggande på några dagar, men nu jeflar, nu kör vi om bloggen på nytt! Har ju även lovat er en ny design för länge sen, och tro inte att jag har glömt bort det! Blir förmodligen fotografering till helgen, för jag och Elin ska på nattcup på innebandy på lördag, sen så sover jag hos henne, och då kanske hon är gullig och fotograferar? I alla fall, NU ÄR VINTERN FULLBORDAD! Glögg införskaffat, bakat lussebullar, andra adventsljuset har tänts, det går en massa julreklam på tv, lyssnar på en massa julmusik, OCH SNÖN HAR KOMMIT! "Det sa du ju för länge sen?", jag vet, men den la sig aldrig riktigt på marken, men nu är den här på riktigt! Det har snöat i flera timmar nu, och det ligger ett tjockt lager på marken, hoppas hoppas hoppas det håller i sig nu då! Det ända som saknas är en julchokladkalender, men det ska införskaffas det också! Nu ska jag göra lite VG/MVG-uppgifter om första och andra världskriget som ska in på fredag om man vill höja betygen, läre satsa stenhårt nu! See you, haj!

Av Malin Persson - 4 december 2011 00:43

Det känns ju inte nå vidare bra. Så typiskt mig, kommer alltid på att jag ska äta typ 10 minuter innan jag ska gå och lägga mig... Inte bra Mallan, inte bra. Sitter i alla fall och funderar lite, är sjukt shoppingsugen nu alltså! Finns en massa snygga kläder jag vill ha och som jag egentligen kan åka och köpa typ när som helst, men som sagt, jag lovade Alice och Linnea att jag skulle hänga med till uppsala efter jul och köra en riktig shoppingdag. Har även funderat ett tag nu på hur jag ska klippa mig. Det kan jag säga är välbehövligt! Har inte varit hos frissan sen jullovet förra året, FÖRRA ÅRET?! Har hänt att jag bett mor min att klippa till mig lite, men bara topparna. Jag är en sån fegis, jag vågar ju knappt gå till frisören längre! Nu när jag sparat ut mitt hår och fått det i skaplig längd så är jag livrädd att dom ska klippa av det! Men samtidigt så behövs det ju eftersom det är sjukt slitet, och jag har världens tråkigaste frisyr. Jag vill ha nån frisyr som licksom skriker "WOHO, LOOK AT MY NEW HAIRCUT, WOOPWOOP!", medans min säger typ "mhm..". Men då vet man ju hur det blir hos frisören...

- Jaha, och hur vill du klippa dig?
- Klipp upp det, men ta bara 1 cm på längden.
- Det fixar vi!
(Efter klippningen)
- Sådär, blir det bra så?
- Eheh, ja jättebra, tack... (MEN VAD I HELV... DU HAR JU KLIPPT AV 1 DM?!!)

Så nej tack, tror jag sprarar ett tag till med det va, åtminstonde ett par veckor till.

     
Nice bikinis man inte gärna tackar nej till!


Fatta att gå omkring med dom här på julaftonsmorgon och klämma runt bland alla paket, myyys!

     

Av Malin Persson - 1 december 2011 21:53

Hej allihopa!

Som vanligt får jag be om ursäkt för min usla uppdatering, men det är en i släkten som har gått bort så... Hoppas på bättre uppdatering i helgen i alla fall, ta hand om er mina änglar!

Presentation


Jag heter Malin och är 15 år. Jag bor i den lilla staden Söderhamn tillsammans med min familj. I min blogg skriver jag om mig och min vardag, mina intressen, mina tips och allt som snurrar i mitt huvud. Lämna gärna en kommentar efter besöket!

Fråga mig

7 besvarade frågor

Omröstning

Vad vill du läsa/se mer av i bloggen?
 Min vardag
 Kläder/outfits
 Foton
 Videoinlägg
 Annat

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5
6
7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< December 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästblogg

Favoritcitat

Christopher Robin to Winnie the Pooh:
"You're braver than you believe, stronger than you seem, and smarter than you think."

 

Jake Gyllenhaal ♥

       


Ovido - Quiz & Flashcards