Välkommen till 96an's sida!

Alla inlägg under december 2011

Av Malin Persson - 12 december 2011 19:56

Då var det gjort! Mallan är en nyklippt- och slingad brud, super nöjd! Frisören var verkligen jätteduktig och hon frågade alltid innan hon klippte. Tog bara lite på topparna, men klippte upp det REJÄLT mycket! Nöjd är jag i alla fall, och jag ångrar det inte. Just nu är det inte så platt och stylat som det var när jag gick från frisören, snö-regnar typ ute så det har blivit lockigt...



Syns inte så superbra, men det är väääldigt uppklippt!

Av Malin Persson - 11 december 2011 22:20

Sitter och är lite nervös inför imorgon, ska ju klippa mig! Herregud vilken fjolla jag är... Just nu har jag bara blont och långt hår, inte uppklippt, ingen lugg eller någonting, bara tråkigt! Hur tycker ni jag ska klippa mig? Ska jag behålla det långa eller ska jag klippa av skiten 1 dm? Ska jag klippa upp det eller låta det vara jämnlångt? Ska jag klippa lugg? Page? Snebena? Mittbena? Tyck till!

Har i alla fall precis borstat tänderna och tagit på mig pyjamas, nu kryper jag ner i sängen framför en film och drömmare vidare om olika frisyrer. Godnatt allihopa!

Av Malin Persson - 11 december 2011 19:47

Sitter med tysk musik i öronen och pluggar på ett häfte som heter Socker under fötterna. Ska äntligen göra klart det nu, har skjutit upp det i flera veckor... Måste bara tillägga att det är sjukt vad statistiken ökade sen jag delade bloggen på facebook, jätteroligt att se! Keep it up allihopa, ni gör mig superglad! Glöm inte att lämna en kommentar, och kom gärna tillbaka!

Av Malin Persson - 11 december 2011 18:28

Då var den nya designen klar! Vore jätteroligt att se vad alla ni läsare tycker om den, var det hiss eller diss? Kommentera eller tyck till i frågerutan!

Av Malin Persson - 11 december 2011 15:30

Då var bloggen nästan klar, ska bara ändra textstil, rubriker osv. Håller tummarna på att designen blir som jag tänkt!

Av Malin Persson - 10 december 2011 18:22

Hallå allihopa!


Nu äre elinpelin som bloggar! Jag och Malin är hemma hos mig nu och slappar lite, för jag sitter vid datan och hon tv:n, haha. Malin kom till mig vid 2 och då duscha hon direkt medans jag laga mat och sen satt vi och prata en lång stund medans vi åt. Sen duschade jag också medans hon fixa sig och sen fixa jag mig å. Så nu ska vi väl forsätta slappa en timme till för sen ska vi åka ner till stan och köpa lite tjockt och sen gå till nattcupen! Så vi träffar Stina och Jocke där och kollar på när massa lag spelar. För er som inte vet vad nattcupen är så är det typ att massa lag spelar under en hel natt, så det börjar vid 9 och slutar på morgonen. Och det brukar vara sjukt mycket ungdomar som är och kollar. Men nu ska jag forsätta kika runt lite på internet! Jag promise att jag kommer tillbaka!   


hejdå!   

Av Malin Persson - 10 december 2011 13:26

Tudelu!

Jag och brudarna har haft en toppenkväll hos Göthe! Han hade laddat hem Mean girls 1 och 2 som han tvingade oss att kolla på? Haha! Så då gav vi igen lite senare och tvingade honom att kolla på The ring, skräckisälskarN! Tror inte vi somnade förrän.... kl. 5 på morgonen kanske? Var bara jag och Alice som klarade av att vara vaken så länge medans dom andra två veklingarna somnade flera timmar före oss.

Nu har jag precis städat upp på rummet, blev inget igår eftersom jag är så lat, oups! Så nu ska jag bara packa ihop sen drar jag mig mot Elin för fotografering! Duschar och käkar middag där, sen blir det nattcup! Tagga tagga tagga!


Göthe är taggad för skräckfilm och gömmer sig under täcket!

Av Malin Persson - 9 december 2011 16:52

Ååååh, jag är supertaggad på att göra om bloggen nu! Ska återställa till standardutseénde sen bara köra på nytt! Ska ha ny, ljusare och fräschare design, ska även lägga till kategorier, ändra textil, presentationsruta och massa sånt där småpill. Den kommer bli så läcker, hoppas vi på i alla fall! Är så satans less på min tråkiga design jag har just nu, ut med det gamla och in med något nytt, ja tack! Så imorgon är det bestämt att det bli fotografering at Elins place, och kommer förmodligen inte hinna fixa designen samma dag så det gör jag nog på söndag, sen kanske den kommer upp på måndag? Spännande spännande! Haha, har inte ens någon aning om hur den ska ut, vet bara att jag vill ha den ljusare och mer.... "WOOOW" licksom! Hahaha, okej jag tror ni har fattat. Nu ska jag gå och göra något vettigt, för snart blir det middag med mon famille sen vidare mot Göthe för filmtime!

Presentation


Jag heter Malin och är 15 år. Jag bor i den lilla staden Söderhamn tillsammans med min familj. I min blogg skriver jag om mig och min vardag, mina intressen, mina tips och allt som snurrar i mitt huvud. Lämna gärna en kommentar efter besöket!

Fråga mig

7 besvarade frågor

Omröstning

Vad vill du läsa/se mer av i bloggen?
 Min vardag
 Kläder/outfits
 Foton
 Videoinlägg
 Annat

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5
6
7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< December 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästblogg

Favoritcitat

Christopher Robin to Winnie the Pooh:
"You're braver than you believe, stronger than you seem, and smarter than you think."

 

Jake Gyllenhaal ♥

       


Ovido - Quiz & Flashcards