Välkommen till 96an's sida!

Alla inlägg den 31 januari 2012

Av Malin Persson - 31 januari 2012 15:32

Hej! Ber om ursäkt för att jag inte bloggat på ett par dagar, har bara inte blivit av.

Slut på helgen i alla fall, har återgått till det normala, dvs skolan. Men jag klagar då inte, mina lovely ladies har ju kommit hem från Holland! Helt sjukt vad man kan sakna några på mindre än en vecka, men blev så himla glad av att se dom!

Och nu till lite allvarligare saker... dam dam dam! JAG HAR VALT GYMNASIUM! Eller jag visste ju redan vilket gymnasium jag skulle gå på, men jag har valt linje! Och det blev ekonomi som första val, ska även fortsätta läsa franska för att få mina meritpoäng *suck*... Sen ska jag göra en specialidrotts-ansökan till fotboll. Estet-media som andra val, och vård- och omsorg som tredje val. Just nu känns det helt okej, jag är jättenöjd över mitt val och känner att det är något jag är intresserad av, och som tur är (om jag ångrar mig) så kan jag göra omval. Har även gått och funderat lite på frisör i gävle, men nackdelen är ju att jag måste pendla. Så jag nöjer mig än så länge.

Det som känns tungt är att splittras med klassen... Vi har ju alltid varit lite annorlunda än alla andra klasser, både på bra och dåliga sätt. Jag och min f.d klass splittrades ju 1 år tidigare än man brukar, vi splittrades i 6an alltså. Kommer ihåg första dagen med den nya klassen, jag mådde hemskt. Jag kunde börja gråta vilken sekund som helst, ville bara tillbaka till min gamla klass. Men jag hade endast den känslan för att dom jag brukade umgås med gick i den andra klassen. Men det var innan jag visste vilka 4 störtsköna år med en störtskön klass som väntade. Dröjde inte länge innan vi var som en familj. Visst, vi splittrades 1 år tidigare, lärare har blivit varnade för oss, vi har fått lärare att gå ut från en lektion och stirrat rätt ut genom fönstret, kaffekoppar har blivit slängda i golvet av lärare, vi får skulden för i stort sett allt som händer på skolan.... Allt detta får oss att låta som en hög ungjävlar (okej det kan vi vara ibland också), men vi är ändå världens absolut utan tvekan grymmaste klass! Älskar varenda liten ungjävel i den, haha! Har alltid roligt med dom, skrattar alltid som mest när jag är i skolan, mår bara allmänt bra. Ska försöka att ha så roligt jag bara kan den sista terminen och inte tänka på att vi splittras om ca 120 dagar. Detta är första gången jag INTE längtar till sommarlovet! Även om vi ska fortsätta umgås och hålla kontakten.

 

En gång 9b:are, alltid 9b:are! ♥

Presentation


Jag heter Malin och är 15 år. Jag bor i den lilla staden Söderhamn tillsammans med min familj. I min blogg skriver jag om mig och min vardag, mina intressen, mina tips och allt som snurrar i mitt huvud. Lämna gärna en kommentar efter besöket!

Fråga mig

7 besvarade frågor

Omröstning

Vad vill du läsa/se mer av i bloggen?
 Min vardag
 Kläder/outfits
 Foton
 Videoinlägg
 Annat

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10
11
12 13 14 15
16 17 18
19
20 21 22
23 24 25 26 27 28
29
30
31
<<< Januari 2012 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästblogg

Favoritcitat

Christopher Robin to Winnie the Pooh:
"You're braver than you believe, stronger than you seem, and smarter than you think."

 

Jake Gyllenhaal ♥

       


Ovido - Quiz & Flashcards