Välkommen till 96an's sida!

Alla inlägg under oktober 2011

Av Malin Persson - 28 oktober 2011 15:10

ÄNTLIGEN!

Kom hem från skolan för en liten stund sen. Hade franska sista lektionen inne i stan som vanligt, kollade bara på nå konstiga "filmer", men hellre det än att jobba haha! Tog nyss en uppfriskande dusch, och snart kommer nog Elin hit. Blir att vi äter någon god middag med mon famille, sen drar vi nog ut och möter upp Jocke och Rosén, får se vad som händer. Ska även försöka tvinga hit Alice en stund ikväll också, haha!

Av Malin Persson - 27 oktober 2011 20:00

"Vadå en vecka kvar?"
Tills det är torsdag!
"Jaha, och vad händer på torsdag?"
Det jag har längtar efter så länge!
"Ja men vad längtar du till då?"
Torsdag!
"Jaaaaaaa, men vad är det för speciellt med torsdag?"
Den stora dagen!
"Vadå den stora dagen?"
På torsdag!
"MEN VAD I H*LVETE ÄR DET FÖR SPECIELLT MED DEN STORA DAGEN PÅ TORSDAG?!?"
JAG FYLLER ÅR!!!!


Så sant så, och jag längtar supermycket! Ska egentligen inte firas förrän på lördag, men jag längtar i alla fall! Har typ sveriges längsta önskelista, så jag tycker lite synd om mina föräldrar som ska behöva gå igenom den, hehe! I alla fall, sitter i köket och väntar på att min kladdkaka ska bli klar så jag får ta ut den ur ugnen. Är hemma själv så jag sitter och "sjunger" för mig själv, eller jag skulle väl mer vilja kalla det skrika! Haha, står alltid och dansar och sjunger för mig själv när jag är i köket och bakar, tur att ingen ser...

Av Malin Persson - 26 oktober 2011 16:55

Bonjour señoritas!

... eh?

Sitter och lyssnar på Twist and shout - Beatles, satans grym låt! Var och handla med mamma för en liten stund sen, ska snart käka och sen drar jag mig till kyrkan *angel*. Och nej, jag är inte där för "guds och trons skull", jag är med i en ungdomsgrupp. "Vad är en ungdomsgrupp?" Ingen aning! Men grymt kul har vi i alla fall. Hade övernattning där förra gången och käkade pizza (eller jag åt kycklingsallad) och kollade på film, dagen efter åkte vi till IKEA på valbo och shoppade! Och idag ska vi dit och fortsätta måla om vårat grupprum. Uppdaterar senare om jag hinner, kommer nog hem ganska sent. Jaja, tiden avgör!


Älskar bilden, älskar bandet!

Av Malin Persson - 25 oktober 2011 16:04

Ey allihopa!


Har precis ätit lite mellanmål, nu sitter jag och lyssnar på He lives in you - Lebo M, ni vet låten från lejon kungen? Åh, ryser när jag hör den låten. Den påminner så mycket om när man var liten, jag kollade jämt på lejon kungen och andra disney filmer när jag var liten. Okej... det gör jag fortfarande, älskar dom. Haha! Men nu ska jag lägga mig och fetjäsa i sängen i hopp om att jag ska hitta någon sevärd film, man läre ju passa på när man inte har nå prov man läre plugga till!

Vaniljyoghurt, macka och mina hemmagjorda kanelskorpor! (eller skorpor och skorpor... dom vart väl inte riktigt "skorpig" som det var tänkt)

Av Malin Persson - 24 oktober 2011 22:14

Gör ett snabbt inlägg nu innan jag går och lägger mig, läre ju vara pigg och fräsch tills imorgon till so-provet. Har precis kommit ut ur duschen, och innan det så satt jag och Alice och förhörde varandra på provet i typ en timme på facebookchatten, haha! Men nu slaggar jag, godnatt!

Av Malin Persson - 24 oktober 2011 18:29

Förresten! När jag ändå sitter och läser om ww2 (andra världskriget) så tänkte jag tipsa om två otroligt bra filmer som vi har fått se i skolan, båda handlar om andra världskriget. Rekommenderas verkligen!


Saving private Ryan


Schindler's list

Av Malin Persson - 24 oktober 2011 16:37

Kom hem från skolan för en liten stund sen, och nu sitter jag och lyssnar på New soul - Yael Naim och pluggar på Andra världskriget som vi har muntligt prov på imorgon. Hade hårdträning på idrotten i skolan idag så jag känner mig helt slut i armar och ben, men skönt som attan var det! Men nu ska jag plugga vidare, uppdaterar senare!




Älskar låten!

Av Malin Persson - 23 oktober 2011 18:32

Hej och välkommen till min blogg alla läsare! 


Har suttit och fixat med designen ett bra tag, och jag måste väl få säga att jag börjar få skaplig ordning på den, eller hur? Någon dag ska jag fota till mig en header också, men den som jag har nu får duga tills vidare.


I alla fall! Malin heter jag och är en brud på 14 år, snart 15! Jag bor i den lilla staden Söderhamn tillsammans med min familj: mamma, pappa och storebror. Jag går mitt 9nde och sista år i grundskolan och blir just nu vägledd inför mitt gymnasieval jag ska göra till våren. Just nu velar jag mellan Samhäll-media, estet-media, ekonomi och vård- och omsorgsprogrammet, med inriktning fotboll. Jag spenderar den största delen av min fritid på fotboll, som jag har spelat sen jag var 5 år. Idag spelar jag med ett gäng härliga brudar i Norrala IF div. 3. För ca 2 år sedan blev jag även uttagen till att spela med det s.k hälsingelaget, där man samlar ihop bra spelare från olika lag i hälsingland och sedan gör ett lag utav dom, sen möter man andra lag från andra landskap. Men jag spelar ej med dom längre, men istället rycker jag in och spelar med Trönös damlag ibland vilket är väldigt roligt! Förutom fotboll så brukar jag vara som fastklistrad i köket där jag trollar med ingredienser, åker vattenskidor, spelar bas (betalar ej för riktiga lektioner, men spelar bas på musiken där jag får hjälp av min musiklärare) och såklart umgås med mina vänner. Nu ska jag sluta skriva för annars kommer ni inte orka läsa allt. Men undrar ni över något så är det bara att kontakta mig via bloggen, och jag hoppas ni fortsätter att följa min blogg.


Xoxo!

Tidigare månad - Senare månad

Presentation


Jag heter Malin och är 15 år. Jag bor i den lilla staden Söderhamn tillsammans med min familj. I min blogg skriver jag om mig och min vardag, mina intressen, mina tips och allt som snurrar i mitt huvud. Lämna gärna en kommentar efter besöket!

Fråga mig

7 besvarade frågor

Omröstning

Vad vill du läsa/se mer av i bloggen?
 Min vardag
 Kläder/outfits
 Foton
 Videoinlägg
 Annat

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<<
Oktober 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästblogg

Favoritcitat

Christopher Robin to Winnie the Pooh:
"You're braver than you believe, stronger than you seem, and smarter than you think."

 

Jake Gyllenhaal ♥

       


Ovido - Quiz & Flashcards